Thursday, September 22

schema och ämnen

Jag har fått en del frågor om mitt schema, min dag ser ut och vilka ämnen jag tar, så jag tänkte förklara det.
Jag har ändrat mitt schema ca 3 ggr så jag har strykit över vissa saker, hehe.
I alla fall måndag och onsdag är exakt likadana:
Vaknar ca 6:30, fast går upp en kvart senare för jag kan verkligen inte ta mig upp, ja du vet ju hur det är.
Skolan börjar 7:50 med morgon möte, alltid rätt kul när Helen våran Senior president snackar, och alla som vill säga något kan snacka.
Sedan Spanska 2 honor, vilket är rätt svårt.
Sen tio min innan matten, Algebra 2. Skulle ha tagit PreCal som är mycket svårare, men det räcker gott med algebra 2 kan jag säga.
Sedan har jag Red Choir - skolans kör. Riktigt bra kör! Klassisk musik, men oj va häftigt faktiskt.
Sedan är det Assembly eller Club. Jag är med i Bakery Society, du bakar efter skolan eller på skolan, vi är ca 40 st så rätt många... men det funkar!
Sen är det måndag/onsdag så vi har family styling dining. det betyder att vi sitter vid ett speciellt bord och äter.  med andra från olika årskurser. Innan så ska vi duka tillsammans, och vänta på att alla har kommit in till matsalen. Sen sjunger vi en bön, sen ringer dom i en klocka som betyder att vi kan börja, man måste hämta mer om nåt tar slut för vi har all mat på bordet - som om man äter hemma. Sen ringer Helen (senior presidenten) i klockan, då kan vi duka av, sen väntar vi tills hon ringer igen då får alla gå, och jag lovar ALLA reser sig upp och går.. haha.

Sen har jag bara Art kvar innan jag ska gå till simningen, vilket ofta är rätt bråttom då jag har endast en kvart på att göra allt. typ byta om, fixa alla läxor som man ska ha med hem m.m.

Tisdag och Torsdag börjar likadant, sen AP English, rast, Ocean Ography, rast, US History, Lunch (kan dock sitta vart jag vill med vem jag vill, dock måste vi vänta lite innan vi kan gå in för alla seniors kan gå in före, sen juniors, sendan sophmores och fortsätter) sne har jag Studdy hall, innan jag har simning, då chillar man i bibblan med läxorna eller snackar lite med dom andra i studdy rooms.

Chillar med läxorna, muggen <3, och kära, älskade spotify.
Hoppas det är lite klarare för er som frågat hur det ser ut en vanlig dag liksom :)

2 comments:

  1. louise andren eggebornSeptember 26, 2011

    tycker du får bli lite flitigare på att använda kameran vännen min! puss på dig

    ReplyDelete