Monday, October 17

sondag igen

Har kollat pa netflix, darfor jag sitter vid Vickis dator.

Helgen har varit kul! I fredags akte jag till Isabela (tjejen fran brazilien) Vi gick pa hennes skolas homecoming game, Oj vad dom vann. Jag sov dar och vi hade riktigt rolig faktiskt!
Lordag akte jag direkt fran Hanahan (dar Isabela bor, lite utanfor Charleston) Ner downtown for att traffa morgan och kolla pa the Ciderals match. Helen fran skolan var dar (hon ar typ presidenten som alltid pratar infor skolan, en riktigt skon tjej!) Och senare kom Allie ocksa, det var flera olika familjer dar pa TailGating. Vi gick runt lite och vi fick VIP kort sa vi satt dar (saklart, alla gratis grejer, gratis e ju alltid bast ;)) Sen efter akte jag och Morgan hem till mig hamta prylar sen hamtade vi upp Adaline, sa jag adaline, allie och Morgan akte hem till henne o chillade, efter en stund kom Christine ocksa forbi. Riktigt mysig/harlig/rolig kvall. mycket skratt och sant.

Imorse vaknade jag runt elva och vi satt o chillade lite och sen akte jag hem. Dom andra och katie o Keaton gick pa bio ikvall, men kande att jag ville vara med familjen ocksa for jag inte varit hemma pa hela helgen. Sa jag o familjen plus Tollis vanner pyntade tradgarden med olika halloween prylar - GOSH vad jag langar till halloween och LAMFO!!! Ska aven ga trick or treating med Keaton och Morgan.

Hur som helst, Imorgon ska jag ner till stan kanske, jag vet inte, ska chilla med Vicki o Tolli i alla fall. For vi ar lediga mandag och Tisdag har, det ar varat hostlov.

Har det bra, bilder kommer!

2 comments:

  1. Förstår du allt när dina vänner och familj pratar? Har du börjat lärt dig slang och sånt eller är det fortfarande saker som du inte fattar? Dom säger ju att man börjar tänka och drömma på engelska, har det hänt dig ännu? Kram! :)

    ReplyDelete
  2. Oj sorry för att jag inte har svarat tidigare - jag e himla seg på att se mina få kommentarer...

    I alla fall, jaa du, jag försöker komma på det själv. JAg drömmer så sällan. Det kom ganska snabbt att jag hade svårt att komma på de svenska orden för något om någon frågar var något heter på svenska. Men jag har drömt på engelska ett par gånger. Och det där med slang.. Jag har varit borta i 8 månader nu när jag svarar på detta och det var senast igår som jag hörde ord som jag aldrig hade hört förut. Dock försöker jag vara lite mer uppmärksam på sånt nu så jag faktiskt lär mig dom. Ord som sassy (lite btchig) , schety (konstig/konstigt), spazzy (crazy), brat(samma på svnska), tot (totally) är nog dom vanligaste som man hör hela tiden och kan ju inte glömma LIKE! som sägs HELA tien :)))

    ReplyDelete