Tuesday, October 18

Hananhan homecoming från i fredags

Lite bilder från i fredags från matchen.

Sprayade Tollis och Jules (bellas värdsyster) hår blå och orange.


Överlägsen seger... äre homecoming så äre.

homecoming king and queen ska kronas också i halvlek.

Hur jag såg ut under kvällen. hade målat naglarna orange och blå.. jag veeet det är inte min skola, men vi har inte homecoming för vi inte har ett fotbollslag i och med att vi är en flickskola så jag passade på :P :P

2 comments:

  1. Är det roligt att gå i en flickskola eller hade du hellre gått i en blandad skola? :)

    ReplyDelete
  2. well, jag hade föreställt mig att jag skulle hamna i något som Glee, eller high school musical, så fick jag ett tjockt brev med all info som sa att jag skulle gå i en liten (200 i hela high school) privat flickskola.. vart en del att tänka på och blev ju absolut inte som jag trodde att det skulle bli. Jag är van vid en skola med ca 20 killar i klassen... så man kan ju kalla det SKILLNAD.

    jag kan nu säga med hela mitt hjärta att jag skulle inte vilja vara någon annan stans än vad jag är just nu, dock tror jag att jag skulle kunna ha sagt så vart jag än hade hamnat. Men det finns så otroligt många fördelar med vart jag är och att gå i flickskola. Jag hör många som säger att dom tycker synd om mig att jag har hamnat var jag har hamnat - jag tycker tvärt emot. Jag skulle kunna prata om min skola allderles för länge och det ska jag inte göra nu. Jag är så van med bara tjejer att jag kommer inte ihåg hur det var hemma eller hur det skulle vara med killar i klassen.

    Tack för frågan, sorry för mitt super sega svar men såg inte att jag hade fått en kommenter :)))

    ReplyDelete