Wednesday, May 11

Rotary Youth Exchange

Okay, hela helgen har vi i två olika distrikt iväg i klackberg på läger. Vi fick träffa alla som ska åka och dom som har kommit hit från olika länder som är här.
När vi kom dit så fick vi chilla lite, sen fick vi som ska/är utbytesstudenter presentera oss för alla (dom+föräldrar från oss svenskar) sen satt vi kanske två timmar och lyssnade på hur våran försäkring, vad den täcker och vad man ska göra och inte göra blabla.

I alla fall, under helgen har jag haft hur kul som helst. jag har lärt mig spela amerikansk fotoll, för det var nog viktigt eftersom jag ska till USA. Kändes som om vi aldrig kunde prata färdigt någongång men klocka visade halv sex var vi tvugna att gå, två timmar senare gick vi upp och städade undan röran vi hade skapat. (vi var ju 30 stycken utbytesstudenter så ja det blev verkligen rörigt) Sen hade vi redovisningarna som vi satt och gjorde tio min innan... älskar planering..
 Men jag har framför allt fått lära känna dom andra exchangestudents - and i gotta tell you guys - i love you!


exchange student love (Tog den från Jacqui)


Outbounds från distrikt 2340 (västerås + lite utanför) sen är det stockholmsdistrikt som var där.

2 comments:

  1. AnonymousMay 12, 2011

    hejsan jag är 14 år och tänkte åka som utbytesstudent nästa år och jag undrar vilken organisation åker du med?:) har du fått en familj än?:)

    ReplyDelete
  2. Hej, jag har Rotary som organisation, ja har har fått veta min familj, dem verkar väldigt bra, så jag ska till Charleston i South Carolina.

    ReplyDelete